16 Ocak 2012 Pazartesi

Hurmalı Kurabiye

Cumartesi gelen misafirlerim için bu harika kurabiyeyi yaptım.Herkez çok beğenince bende burada paylaşmak istedim.Gerçekten çok lezzetli bir kurabiye.Denemenizi tavsiye ediyorum.İçindeki hurma ezmesi bana kutsal topraklardan geldi.Türkiyede de vardır elbet ama nerede satılır konusunda bir bilgim yok.Sizde umre ziyareti yapacak yakınlarınızdan sipariş verebilirsiniz.Orada bulmak daha kolay çünkü:)

Malzemeler:
250 gr.tereyağı (ben daha az kullandım)
1 çay bardağı şeker
1 yumurta (sarısı üstüne)
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
kabartma tozu
alabildiği kadar un
beyaz susam(üzeri için)
İçine:
Hurma ezmesi veya hurmaların çekirdeklerini çıkarıp blendırdan geçirerek hurma ezmesi elde edebilirsiniz.
 Yapılışı:
Kabartma tozu ve un hariç bütün malzemeler iyice karıştırılır.Bunun için mikserde kullanabilirsiniz.Kabartma tozu ve un eklenir.Hamur yumuşak olacak.Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır.Hamur hafifçe bastırılarak açılır.İç harc eklenir.175c de pişirilir.

13 Ocak 2012 Cuma

Çekilişe Buyrun

Fotografium Canon 600D profesyonel fotoğraf makinesi hediye ediyor! Yarışmaya katılarak Canon 600D , Manfrotto tripod ve Kata sırt çantası kazanma şansı yakalayın! http://blog.fotografium.com/fotografium-canon-600d-hediye-ediyor/ sayfasını ziyaret ederek yarışma hakkında diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

işte hediyeler:




11 Ocak 2012 Çarşamba

Bez Erzak Torbalarım

Neredeyse iki hafta oldu yeni dikiş makinası alalı.Dikişten ve makinadan hiç anlamadığım halde çok heves ediyorum birşeyler dikmek için.İki gün önce makinayı tam olarak kullanmaya başladım.Bir kumaşta küçük denemeler yaparak bu iki erzak torbasını dikmeye cesaret kazandım. İnşaallah en kısa zamanda öğrenir,hayal ettiğim şeyleri dikmeye kabiliyet kesb ederim.

ilk dikiş denemem olduğu için çokta iyi görünmüyorlar:)

2 Ocak 2012 Pazartesi

Mutlu Diyetler&Bioslife s

Gebeliğim boyunca yaklaşık 20 kilo alan ben bu kilonun yarısını gerek emzirme döneminde gerekse kendi çabamla diğer yarısını ise Bioslife S ile verdim.Bioslife s muhteşem bir ürün.Şunu hemen belirteyim,bioslife s bir zayıflama ürünü değil.İçerisindeki vitaminler minareller ile zinde ve enerjik olmanızı sağlıyor.Açlık hissetmeden sağlıklı öğünlerle kilo vermenize yardımcı oluyor.Şeker krizlerini kesiyor.Ve sizi tok tutarak az yemenize sebeb oluyor.Daha bunlar gibi bir sürü faideleri var bu ürünün.Bölgesel incelme sağlıyor.Bioslife kullanırken tartılmıyorsunuz.Bir mezure ile her tarafınızı bir güzel ölçüyorsunuz ve bioslifeden yaklaşık 2 hafta sonra tekrar ölçüyorsunuz farkı farkediyorsunuz.Tabi herzamanki gibi bol su içiyorsunuz..
Bu aralar ben yine biraz boşladım.Çikolatalar,börekler,ağır yemekler derken baktım yine aldım başımı gidiyorum Bioslife s imdadıma yetişti.Vermem gereken 5-6 kilo kaldı.Onlardanda kurtulursam çok hafifleyeceğim:) ve ideal kiloma kavuşacağım .Siparişimi verdim.En kısa zamanda gelecek inş.
Sizlere Bioslife s ile ilgili bazı bilgiler aktarmak istiyorum



BIOS LIFE S , DÜNYA'DA KLİNİK ÇALIŞMALARLA HİÇ BİR YAN ETKİSİ OLMADIĞINA DAİR İSPATLANMIS, DÜNYA DOKTOR,ECZACI KANUN KİTABI OLARAK BİLİNEN PHSİCİANS DESK REFERENCE ADLI KİTABA GİRMEYİ BAŞARMIŞ İLK VE TEK DOĞAL ÜRÜNDÜR. AYRICA ÜLKEMİZDE DE GÖZ BEBEĞİMİZ OLARAK NİTELENDİRİLEN SAĞLIK KURUMLARİNDAN OLAN TÜRK KALP VAKFI TARAFINDAN KLİNİK ÇALIŞMALARI YAPILARAK ONAYLANMIS İLK VE TEK ÜRÜNDÜR. AYRICA AMERİKAN KALP VAKFI, AMERİKAN DİABET VAKFI, AMERİKAN MEDİKAL VAKFI, DÜNYA'NIN 1 NUMARALI KLİNİĞİ OLAN CLEVELAND KLİNİK BAŞTA OLMAK ÜZERE BİR ÇOK KLİNİK VE +40 IN ÜZERİNDE DÜNYACA ÜNLÜ UNİVERSİTE TARAFINDAN KLİNİK ÇALIŞMALARI YAPILMIŞ VE DESTEKLENMEKTEDİR.


DÜNYANIN BAŞTA GELEN VE EN GELİŞMİŞ ÜLKELERİ OLAN HOLLANDA, İSVİÇRE, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, ALMANYA, İSVEÇ VE İNGİLTERE GİBİ ÜLKELERİN YÜZLERCE BİLİM HEYETLERİ VE BİNLERCE BİLİM ADAMLARI TARAFINDAN YARATILMIŞ MUCİZEVİ BİR SAĞLIK ÜRÜNÜDÜR.







 
Doktorların Referans Kitabına giren ve 7X formülle güçlendirilmiş olan  \"BİOSLİFE S\"günlük alınması gereken miktarda lif, vitamin ve mineral içeriyor. Formda kalmanızı sağlayacak olan \"BİOSLİFE S\" ile ölçülebilir sonuçlar elde edeceksiniz. Tansiyon, diabet, kalp ve damar, kolesterol, kilo kontrol, uyku problemi, sinir sistemi, sindirim sistemi, bağışıklık sistemi, enerji ihtiyacı problemlerinde denenmiştir ve ölçülebilir olumlu sonuçlar alınmıştır.
BİOSLİFE S'nin faydaları:
1- KALP VE DAMAR HASTALIKLARI: 
 Damar tıkanıklığı ve kalp krizi risklerini minimize eder. Bir koroner arterin tıkanmasıyla oluşan kalp krizinde o damarın beslediği kalp bölgesi, geri dönüşsüz olarak canlılığını kaybeder. 
 2- KOLESTEROL & TRİGLESERİD:
İçeriğindeki şeker kamışı ile karaciğeri destekleyerek hafif bir baskı yapar, kolesterol
üretimini azaltır. Soya Bi-stesterol ile zararlı kolesterolün kana karışmasını engeller. Krizantium Çiçeği Ekstresi ile damarların içindeki kolesterolün enzimatik olarak yıkılımını sağlar. 
 3- DİABET:
Yulaf unu dahil olmak üzere içeriğinde bulunan 6 çeşit lif ve krom sayesinde kan şekerini dengeler. Ani düşme ve yükselmeleri önler. 
 4- TANSİYON:
Metabolizmayı hızlandırmasından dolayı dolaşım bozukluklarını asgariye indirir ve hızlı kan dolaşımını sağlar.
 5- UNUTKANLIK ve UYKU PROBLEMİ:
Uykuyu düzenler ve uykudan yorgun kalkmayı engeller. Dinlendirici ve derin uyku dönemini (rem) daha uzun ve kesintisiz olarak geçirmenizi sağlar. Böylece 5-6 saatlik bir uyku ile 7-8 saatlik uykudan kalkmışçasına dinçlik verir. B9 insanların %98’ inde çok az bulunmaktadır. B9 eksikliği ve buna bağlı olumsuzlukları engeller. B12 eksikliği unutkanlık (Alzheimer) sebebidir.
 6- BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ:
A,C, E Vitaminleri + Çinko + Beta-glukan sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirerek özellikle soğuk algınlığı ve gribe karşı dayanıklılığı artırır. Antioksidan + A, C ve E vitaminleri, hücrelerin serbest radikallerden hasar görmesini engeller. Beta-glukan vücuda giren toksik maddelerin hücreye girişini engeller. Selenyum iyi bir sağlık için gerekli olan temel bir mineraldir ve antioksidan enzimler olan selenoproteinleri yapmak için proteinlere bağlanır. Serbest radikaller tarafından verilen hücresel zararı önlemeye yardımcıdır.
 7- ENERJİ İHTİYACI:
Enerji verdiği için günlük yaşam performansını artırır. 
 8- SİNDİRİM SİSTEMİ:
Sindirim ve hazım problemlerini azaltır. Yoğun lif muhteviyatı sebebiyle iki aylık bir kullanım neticesinde tuvalet alışkanlığını düzenler. Lifli bitkisel besinlerden ve antioksidanlardan oluşan içeriği sayesinde özellikle mide ve bağırsak kanseri riskini azaltır. Lifler, yemek borusu, mide çeperi ve bağırsaklarda koruma kalkanı oluşturur. Gastrit ve ülser yaralarının kapanmasını sağlar, reflü probleminde iyileşme sürecine yardımcıdır. Vücuttaki atıl enerjiyi dışarı çıkarır,
vitamin ve mineral ihtiyacını karşılar. Yararlı bakterileri harekete geçirir bağırsağı çalıştırır. 
9- SİNİR SİSTEMİ:
B12 vitamini sayesinde sinir uçlarını tedavi etme özelliğine sahiptir. (zona) Strese karşı vücudu dirençli kılar.
10- KİLO (Bioslife S):
Yemek öncesi alınması dolayısıyla yemekten alınacak yağın 390 gramına kadar
olan kısmını tutarak vücudun yağlardan arınmasını sağlar. Selülitleri yok ederken yeni selülit oluşumunu engeller. İçindeki biosphere lif kompleksi sayesinde tok tutar ve sürekli mide kazınma hissi olmaz. B3 (NİACİN), Karbonhidratların yağa dönüşmeden atılmasını sağlar. BİOTİN, Hücre yenilenmesini sağlar. (tırnak kırılması, saç dökülmesini azaltır)
Düzenli kullanıldığında vücudumuzun depoladığı ve beslenme alışkanlıklarımızdan dolayı hiç bir zaman yakamadığı yağ hücrelerinin yakılıp kanda enerjiye dönüşmesini sağlayarak onları eritmektedir.Yağ birikimini durdurur.
Midemizde bulunan leptin adı verilen asitin beyne doydum sinyalinin gitmesini sağlayarak yakılan yağ hücrelerinden dolayı verdiğimiz kiloların geri alınmamasını sağlar.
Bunu yaptığı için vücudunuzda kas ve sıvı kaybı olmayacağından sarkma olmadan sıkılaştırarak zayıflatma özelliğine sahip Bios Life S, sonuçta 3 beden küçülmenizi sağlamaktadır. Dolayısı ile bu ürünü kullanmaya başladığınızda tartılmak yerine vücudunuzda yağ olan bölgelerin ölçülerini almanız ve incelmeyi
gözlemlemeniz en doğru  yöntem olacaktır. 
Diyetsiz incelme sağlar. 

Bios Life S İçeriği
Bios Life S İçeriği; Guar Gum (Kıvam Arttırıcı), Etil Butirat (Doğala Özdeş Aroma), Hidroksipropil Metilselüloz (Kıvam Arttırıcı), Maltodekstrin, Gum Arabik (Kıvam Arttırıcı), Locus Bean Gum (Kıvam Arttırıcı), Phaseolamin, Citrus Pektin, Yulaf Lifı, Bütirik Asit (Doğala Özdeş Aroma), Sitrik Asit (Asitlik Düzenleyici), Amerikan Ginseng Kökü Ekstresi (Panax Quinquefolius), Kalsiyum Karbonat, Vitamin C, Vitamin A, Beta Glükan, Vitamin E, Niasin, Çinko, Sukraloz (Tatlandırıcı), Aloe Vera, Folik Asit, Biotin, Vitamin B1, Vitamin B6, Vitamin B2, Brokoli Ekstresi Tozu (Brassica Oleracea L.Var.Botrytis L.), Selenyum, Krom, Vitamin B12.